VUČIĆ OTVORENO: Čeka nas TEŠKA GODINA sa mnogo izazova, država nije ĆUP!
Aleksandar Vučić, Foto: Printskrin/Kurir TV

čeka nas teška godina

VUČIĆ OTVORENO: Čeka nas TEŠKA GODINA sa mnogo izazova, država nije ĆUP!

Vučić je, upitan za pisanje medija o budućim predsedničkim kandidatima Mariniki Tepić i Dejana Bodiroge, kazao da nije na njemu da se time bavi

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Laćarku da nam predstoji teška godina, sa mnogo izazova, što je u ovom trenutku za njega važnije pitanje od predsedničkih izbora.

Vučić je, upitan za pisanje medija o budućim predsedničkim kandidatima Mariniki Tepić i Dejana Bodiroge, kazao da nije na njemu da se time bavi.

- Za sledeći Badnji dan možete da me pitate u vezi izbora. Predstoji ne laka godina borbe sa koronom, pritisaka oko KiM i RS. Predstoji ne laka ekonomska godina, jer će svi da traže od države pomoć. A država nije ćup, i Srbija je dala najviše pomoći, proporcionalno po svom budžetu. Svakako teška godina nas čeka, mnogo izazova je pred nama, objasnio je on.

Za kandidate koji se pominju kazao je da su veoma ozbiljni, i da je moguće da se krije među njima dvoje koji, će ići u drugi krug, pa će morati između sebe da odlučuju.

- Imaćemo naravno i mi protivkandidata, koji će pokušati da se suprostavi i preletanju iz stranke u stranku i svakoj vrsti vraćanja u prošlost, u vreme u kom se nisu gradile bolnice, autoputevi i sve drugo, podvukao je on.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.