VUČIĆ STIGAO U ZAJEČAR: Prisustvuje polaganju kamena temeljca za izgradnju Gradskog stadiona (FOTO)
Obilazi radove, Foto: Printscreen Tanjug

SAOPŠTENO

VUČIĆ STIGAO U ZAJEČAR: Prisustvuje polaganju kamena temeljca za izgradnju Gradskog stadiona (FOTO)

Kako se navodi, Vučić će prvo obići završne radove na rekonstrukciji Osnovne škole "Hajduk Veljko" i sportske hale

Objavljeno: 13:22h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Zaječar, saopšteno je iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Kako se navodi, Vučić će prvo obići završne radove na rekonstrukciji Osnovne škole "Hajduk Veljko" i sportske hale, zatim će obići radove na izgradnji Hrama "Vaznesenja Gospodnjeg", a potom prisustvovati polaganju kamena kamena temeljca za izgradnju Gradskog stadiona.

13:10

Vučić u poseti Hramu "Vaznesenja Gospodnjeg"

Vučić je, nakon Osnovne škole, obišao radove na izgradnji Hrama "Vaznesenja Gospodnjeg" i tom priliko rekao:

- Nadam se da ćemo se ponovo sresti u ovom Hramu. Da ne prođe šest meseci od ovog susreta – kazao je on.

12:30

Predsednik Srbije stigao u Zaječar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Zaječar i prvi lokalitet koji obilazi tokom ove posete jesu završni radova na rekonstrukciji OŠ „Hajduk Veljko“ i sportske hale.

- Mnogo para smo uložili, na kraju sam srećan što smo uradili ovo. Škola ima preko 600 dece ukupno – rekao je predsednik Vučić tokom obilaska škole u Zaječaru.

Očekuje se da početkom drugog polugodišta, 18. janura, krenu đaci u ovu školu. Tokom obilaska škole, predsednik Vučić je razgovarao sa nastavnicima i pohvalio novu školu.

Sa Vučićem su u obilasku škole ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, kao i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Predsednik je sa delegacijom obišao učionice i sve prostorije nove škole u Zaječaru i tom prilikom istakao da je veoma zadovoljan novom školom.

- Rukometašice su vam i dalje najbolje, kako sam čuo. Ovo sa stadionom će biti veliki podstrek, tako da moramo da radimo na tome da imaju dobre uslove – rekao je predsednik Vučić u razgovoru sa gradonačelnikom Ničićem.

Vučić je odmah upitao kad će đaci doći i dobio odgovor da će to biti u drugom polugodištu koje počinje 18. januara. Dodao je i da radovi kasne i da će izvođači verovatno da se vade na koronu.

Predsednik je od gradonačelnika Zaječara na poklon dobio patike, a onda je, na pitanje novinara, otkrio da je na fakultetu već položio 9-10 kolokvijuma.

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.