Srpski političar objasnio: Dajte mi sto koji izgleda kao sendvič!
Foto: Stefan Jokić

da li je realan?

Srpski političar objasnio: Dajte mi sto koji izgleda kao sendvič!

Predsednik opštine Prijepolje bi sendvič-sto!
Objavljeno:

Da lokalni šerifi, odnosno, predsednici opština po Srbiji i te kako umeju da briljiraju u svojim izjavama i zahtevima do sada smo se uverili bezbroj puta, ali čini se da ih je svojim najnovijim potezom predsednik opštine Prijepolje sve nadmašio, budući da je tražio da mu se izradi kancelarijski sto u obliku sendviča!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, Dragoljub Zindović, predsednik opštine Prijepolje, raspisao je tender za nabavku kancelarijskog nameštaja, a u konkursnoj dokumentaciji stajao je i pomalo bizaran zahtev u kojem je insistirao da mu se osim običnih kancelarijskih stolova napravi i jedan sto u obliku sendviča, preneli su lokalni mediji.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

foto: Stock

Majstori su ispunili taj zahtev reizabranog čelnika opštine i napravili sto od medijapana sa dve ploče (kao sendvič) dimenzija 275x100x75.

Međutim, zbog reakcija na njegov željeni sto, koje se njemu nisu ni najmanje dopale, Zindović je počeo da se pravda da je pogrešno shvaćen i da nije reč ni o kakvom sendviču.

- To nije sendvič-sto nego sto od univera u dva sloja. To su dve daske jedna preko druge i zato se zove sendvič. Ni sam nisam znao da se tako zove, a pravi se na ovaj način zbog čvrstine. Kompletan nameštaj za kancelariju koštao je samo 450.000 dinara (3.600 evra) - rekao je Dragoljub Zindović, a prenele su „Vesti“.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.