Milanović: Srbi su šaka jada! Patrijarh Irinej: Čega se pametan stidi time se budala ponosi!
Foto: Fonet

nije mu prećutao

Milanović: Srbi su šaka jada! Patrijarh Irinej: Čega se pametan stidi time se budala ponosi!

Dođe mi da ćutim kada to čujem... - rekao je Irinej
Objavljeno:

Nakon što je Zoran Milanović na brutalan način izvređao Srbiju, Srbe i naš državni vrh nazvavši nas pritom šakom jada, pohvalivši se još jednom tom prilikom da mu je deda bio ustaša, patrijarh srpski Irinej ga je nazvao pravim imenom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Pitam se šta tu vredi da se kaže... Dođe mi da ćutim kada to čujem. Njemu i njima ne vredi ništa govoriti i u ovoj situaciji najbolje je ćutati.

Tajni snimci Milanovića i branitelja: Srba ima šaka jada!

Od Hrvata, srećom, ne zavisi ni naša sudbina ni naša istorija, sve to što je Milanović rekao ne govori o nama nego o njemu. Valjda će to svet moći da razume, a na to što se hvali da mu je deda bio ustaša, rekao bih samo - čega se pametan stidi, onaj drugi se, znate već koji, time ponosi - rekao je patrijarh za „Alo!“.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

foto: Beta

Lider SDP-a Zoran Milanovć je, da podsetimo, na sastanku sa hrvatskim ratnim veteranima rekao da Srbija nije nikakva diplomatska sila, kao i da su „Srbi mali narod - šaka jada“. Tom prilikom je državni vrh Srbije nazvao je „tipovima“.

Vedrana Rudan o Milanoviću: Sram me zemlje u kojoj je to go*no bilo premijer!

- Te tipove je izabrao srpski narod, ali je to šaka jada, nažalost, šaka jada, nikakva, kako vi mislite diplomatska sila, to je mali narod - rekao je on, a kasnije dodatno objasnio: „Nema ih ni 10 miliona, a želeli bi da gospodare Balkanom“.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.