Rasipanje! Toma i Dragica sa delegacijom na Rio spiskali 20 hiljada evra! (FOTO)
Foto: Fonet

ŠIROKO

Rasipanje! Toma i Dragica sa delegacijom na Rio spiskali 20 hiljada evra! (FOTO)

Nakon kritika premijara Vučića na račun RTS-a i njihovih troškova tokom izveštavanja sa Olimpijskih igara u Riju, postavlja se pitanje šta je sa troškovima onih koji nisu sportisti i članovi tima i stručnih štabova
Objavljeno: 09:09h

Koliko je, međutim, državnih para Olimpijski komitet Srbije potrošio na sve one koji nisu sportisti i članovi tima i stručnih štabova?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sa tribina, ali i u samom olimpijskom selu, srpske sportiste bodrili su resorni ministar Vanja Udovičić i šef države Tomislav Nikolić. Prvi je tamo bio osam dana, drugi četiri. Udovičić sam, Nikolić sa suprugom Dragicom. Obojica, kako nezvanično saznajemo, smešteni u istom hotelu. U Predsedništvu Srbije za N1 otkrivaju koliko je državnih para potrošeno.

foto: Fonet

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

U delegaciji, pored predsednika, bila su još dva člana. Ukupni troškovi iznose 20.396,28 evra. Troškove snosi Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, naveli su.

foto: Fonet

S druge strane, put ministra sporta i boravak u Riju kompletno ide na teret Olimpijskog komiteta Srbije koji, pak, finansira samo Ministarstvo sporta, odnosno država. Sudeći prema odgovoru iz tog Ministarstva, ali bez konkretnih cifara, Udovičić je bio prilično skroman.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.