Stefanović o izjavi Milanovića kojom je uvredio Srbe: EU da reaguje!
Foto: Fonet

neša izrevoltiran

Stefanović o izjavi Milanovića kojom je uvredio Srbe: EU da reaguje!

- Te izjave jako lepo i precizno govore o njemu i svima koji tako misle u Hrvatskoj - rekao je Stefanović
Objavljeno:

Ministar policije i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović rekao je da izjava Zorana Milanovića, koji je za Srbiju upotrebio izraz "šaka jada", više govore o njemu i dodao da bi voleo da vidi reakciju Evropske unije s tim u vezi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Beta

- Te izjave jako lepo i precizno govore o njemu i svima koji tako misle u Hrvatskoj. A voleo bih da vidim reakciju Evropske unije, Evropske komisije (EK), na kraju i gospodina Majkla Devenporta kao predstavnika EK u Srbiji, na to što se koriste uvrede, što se država i naš narod nazivaju šakom jada i svim ostalim izrazima koji su upotrebljeni - rekao je Stefanović.

Tajni snimci Milanovića i branitelja: Srba ima šaka jada!

Podsetimo, Jutarnji list je objavio tajne snimke sastanka bivšeg premijera Hrvatske i lidera Socijaldemokratske partije Zorana Milanovića sa predstavnicima ratnih veterana tokom kojeg nije birao reči o Srbiji, nazvavši je u jednom trenutku "šakom jada".

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

Zbog te izjave, Milanovića je oštro kritikovao Milorad Pupovac, predsednik Srpskog narodnog veća i potpredsednik Samostalne demokratske srpske stranke.

foto: Fonet

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.