Nikolić ispratio paraolimpijce u Rio: Vi ste ponos i nada mnogim ljudima! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

oni su već pobednici

Nikolić ispratio paraolimpijce u Rio: Vi ste ponos i nada mnogim ljudima! (FOTO)

- Sa posebnim osećanjem pričam o paraolimpijcima, svesni da ispraćamo ljude koji su prevazišli mnoge granice, ali i postali nada za ljude koji nisu pronašli sebe u sportu i kojima ste uzor - rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić
Objavljeno: 13:10h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u zgradi Predsedništva Srbije primio paraolimpijce i svečano im uručio zastavu koju će nositi na otvaranju Paraolimpijskih igara u Riju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nikolić je zastavu predao stonoteniserki Borislavi Perić-Ranković, a od nje zauzvrat dobio je reket.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

- Sa posebnim osećanjem pričam o paraolimpijcima, svesni da ispraćamo ljude koji su prevazišli mnoge granice, ali i postali nada za ljude koji nisu pronašli sebe u sportu i kojima ste uzor. Radujem se tome što se takmičite i neka ova zastava bude simbol Srbije i uspeha u Riju. Molim medije da vam posvete punu pažnju i da se sa osmesima vratite u Srbiju - rekao je Nikolić.

foto: Filip Plavčić

Paraolimpijce podržao je i poželeo im je sreću i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

- Podatak da će rekordan broj paraolimpijaca biti u Riju pokazatelj je koliko ih država uvažava. Sami po sebi su pobednici i verujem da ćemo se veseliti velikim uspesima. Želim im puno sreće i da se iz Rija vrate još radosniji. Država uvažava i podržava paraolimpijce i nadam se da ćemo se veseliti i u rekordnom broju osvojenih medalja - rekao je Udovičić.

foto: Filip Plavčić

Prvi čovek Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović zahvalio se državi i ministarstvu omladine i sporta na podršci.

- Ispraćaj na Igre je dobra tradicija, a sada je i pojačana osvajanjem mnogo medalja olimpijaca pre nas. Verujem da ćemo i mi biti uspešni - istakao je Mićović.

foto: Filip Plavčić

Stonoteniserka Borislava Perić-Ranković zahvalila se državi Srbiji i Ministarstvu sporta na podršci i dodala da se nada da će se iz Rija vratiti sa puno medalja.

Paraolimpijske igre u Riju održaće se od 7. do 18. septembra.

(S. K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.