Vučić: Pitajte RTS koliko su potrošili u Riju!
Foto: Marina Lopičić

kolike su dnevnice???

Vučić: Pitajte RTS koliko su potrošili u Riju!

Vučić je kritikovao rad javnog servisa, navodeći da četiri ili pet meseci nije gostovao na RTS-u, i rekao da bi građani trebalo da znaju koliko je novca javni servis potrošio na slanje ekipe koja je pratila OI u Riju
Objavljeno:

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da bi građani Srbije trebalo da pitaju koliko je RTS potrošio na svoju ekspediciju na Olimpijskim igrama u Riju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić je tokom konferencije za novinare u Vladi Srbije kritikovao rad javnog servisa, navodeći da četiri ili pet meseci na RTS-u nije gostovao i da bi građani trebalo da znaju koliko je novca javni medijski servis potrošio na slanje velike ekipe koja je pratila Olimpijske igre.

foto: Beta / Miloš Miškov

- Neka rade svoj posao, mene jedino interesuje koliko su para potrošili. Neka pričaju o meni i vladi šta hoće, ja ću da uzvraćam - poručio je Vučić. Kako je rekao, pravo je građana da znaju kolike su dnevnice pojedinih ljudi sa javnog servisa, koliko troše na taksi. - Sve to treba da se pokaže narodu, jer to plaćaju građani, kao i bazene, koje oni neće da vide: Isto tako oni su obavezni da nam odgovore, kao što ja odgovaram vama ovde - poručio je Vučić.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.