VUČIĆ O BORBI ZA INVESTICIJE: Srbija će imati više od 60 odsto direktnih stranih investicija celog Zapadnog Balkana
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram / buducnostsrbijeav

dobre vesti

VUČIĆ O BORBI ZA INVESTICIJE: Srbija će imati više od 60 odsto direktnih stranih investicija celog Zapadnog Balkana

Vučić je, upitan gde je stalo oko pitanja investicije Klemens Tenisa, to jest fabrike mesa, kazao da je zanimljivo da mu to prigovaraju oni koji su govorili da će dolazak Tenisa dovesti do uništenja srpske poljoprivrde

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da se Srbija uspešno bori za svakog investitora I da ove godine očekuje da će imati više od 60 odsto direktnih stranih investicija celog Zapadnog Balkana.

Vučić je, upitan gde je stalo oko pitanja investicije Klemens Tenisa, to jest fabrike mesa, kazao da je zanimljivo da mu to prigovaraju oni koji su govorili da će dolazak Tenisa dovesti do uništenja srpske poljoprivrde i srpskog seljaka.

"Bilo je problema. Investitor je imao problema. Očigedno Ili mi nešto nismo uradili ili oni. To nije nije jedini slučaj. Ima 50 do 100 takvih slučajeva, kao što ima 200 do 300 uspešnih. Ne razumem što kritikuju on koji su govorili da će njegov dolazak uništiti srpsku poljoprivredu", naglasio je.

Srbija se uspešno bori za investicije: "Ove godine očekujemo da imamo preko 60 odsto direktnih stranih investicija celog Zapadnog Balkana. To pokazuje kolliko smo uspešni. Imamo I najveću stopu rasta u Evropi, dodao je on.

Kazao je da, kada to sve uspete da uradite, onda se neki sete nečega čemu se on nadao, a protiv čega su oni bili, a što nije uspelo.

Vučić je ukazao i da je pogrešan razlog kritičara, zato što Tenis ima svoju kompaniju u Ruskoj federaciji i uopšte nije mislio da izvozi odavde u tu zemlju, dodajući da je samo mali deo posla koji je bio planiran bio vezan za Rusiju.

"Kada neko mrzi postaje njegov problem, jer onda više nema argumenata, nema racionalnih činjenica da bi svoje tvrdnje potkrepio. Onaj koji mrzi pre svega njega uništava i loše govori o njemu a ne o onome protiv koga je ta mržnja usmerena", kazao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.