DOKLE VIŠE SATANIZACIJA PORODICE VUČIĆ? Oglasio se Luka Petrović
Luka Petrović, Foto: Privatna Arhiva

otvoreno pismo!

DOKLE VIŠE SATANIZACIJA PORODICE VUČIĆ? Oglasio se Luka Petrović

Gde su sad svi iz opozicije i tajkunskih medija da osude ovakve najstrašnije pretnje i pozive na ubistvo, pita se Petrović

Objavljeno:

Luka Petrović, član predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se posle najnovijih pretnji Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Prenosimo ovo saopštenje.

"Dokle više? Dokle više pretnje i satanizacija porodice Vučić? Dokle više pretnje i pozivi na ubistvo toj divnoj deci kakvi su Danilo, Milica i mali Vukan? Dokle će vise Đilasovi saradnici i sledbenici da prete predsedniku Vučiću i njegovoj porodici?

Gde su sad svi iz opozicije i tajkunskih medija da osude ovakve najstrašnije pretnje i pozive na ubistvo?

Je l to jedino sto Đilas i njegovi saradnici nude našem narodu? Je l jedina njihova politika, politika pretnje, mržnje, progona i poziva na ubistvo svakom onome ko misli drugačije od njih i ko im se suprotstavi? Jel to poruka svima nama šta bi nam se desilo kada bi kojim slučajem ponovo uspeli da se dočepaju vlasti?

Morate već jednom da shvatite, svakim danom narod vas sve više neće i ne želi. Sve što ste radili i uradili bilo je na štetu naše zemlje i našeg naroda. Sve što ste mogli da opljačkate i uništite to ste uradili.

Sve što ste upropastili taj isti čovek Aleksandar Vučić, kome svakodnevno pretite ubistvom, je za ovih osam godina odgovornom politikom i mukotrpnim radom popravljao i ispravljao.

Zato mu narod beskrajno veruje. Zato što za razliku od vas koji politiku i našu zemlju doživljavate kao sredstvo za vaše bogaćenje i otimanje on živi za našu zemlju i naš narod.

Zato ćemo nastaviti još jače da se borimo protiv kriminala, korupcije, protiv takvih kao što ste vi.

Borićemo se za pristojnu i modernu Srbiju i pobedićemo!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.