UVEREN SAM DA VUČIĆ I MAKRON ISTO RAZMIŠLAJU: Frank Rister progovorio na temu VAKCINACIJE!
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug printscreen

važna tema

UVEREN SAM DA VUČIĆ I MAKRON ISTO RAZMIŠLAJU: Frank Rister progovorio na temu VAKCINACIJE!

Kako je objasio, Francuska je zauzela takav stav zbog činjenice da su vakcine pomogle čovečanstvu da prevaziđe jedan broj opasnih bolesti i uverena je da će tako biti i sa koronom

Objavljeno:

Ministar Francuske za spoljnu trgovinu i ekonomsku promociju Frank Rister izjavio je danas da se Francuska angažovala da pristup vakcinama protiv krone bude najširi za stanovništvo kako u Evropi, tako i širom sveta.

Kako je objasio, Francuska je zauzela takav stav zbog činjenice da su vakcine pomogle čovečanstvu da prevaziđe jedan broj opasnih bolesti i uverena je da će tako biti i sa koronom.

Na pitanje upućeno predsedniku Aleksandru Vučiću da li je vakcina protiv korone tema o kojoj Srbija i Francuska takođe razgovaraju, Rister je primetio da je uveren da dva predsednika, Alekandar Vučić i Emanuel Makron, gledaju na pitanja suzbijanja korone i vakcinacije na isti način.

"Znajući veze koje imamo i koje vezuju naša dva predsednika, koji razgovaraju i o tome, kao i mnogim drugim pitanjima, znamo da postoji velika bliskost viđanja i gledanja na stvari o toj temi između njih dvojice", rekao je Rister.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.