ZAPUŠENA SU IM USTA! Lažna država nakon provokacija upućenih Vučiću, dobila BRUTALAN ODGOVOR IZ BEOGRADA
Aleksandar Vulin, Foto: Ministarstvo odbrane

UŽASNE PROVOKACIJE

ZAPUŠENA SU IM USTA! Lažna država nakon provokacija upućenih Vučiću, dobila BRUTALAN ODGOVOR IZ BEOGRADA

Političari u Prištini bi trebalo da prestanu da lažu sebe i druge kako su njihovi sunarodnici bili jedine i nevine žrtve u ratu na KIM

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da bi "pre nego izgovori ime Aleksandra Vučića, Haradinaj Stubla trebalo najpre da kaže koja je uloga Hašima Tačija u ubijanju Srba i prodaji njihovih organa u Žutoj kući".

- Pre nego što Haradinaj Stubla zatraži izvinjenje od Srba neka najpre na kolenima izgovori imena streljane srpske dece u Goraždevcu i ubijenog dvogodišnjeg Danila Cokića, streljani žetelaca u Starom grackom.

Političari u Prištini bi trebalo da prestanu da lažu sebe i druge kako su njihovi sunarodnici bili jedine i nevine žrtve u ratu na KIM. OVK je činio toliko zločina da su čak i zemlje koje su bombama pokušale da naprave nezavisno Kosovo, morale da formiraju poseban sud samo njih.

Ne prave se sudovi za žrtve i borce za slobodu, ali za zločince i ubice, da", naveo je Aleksandar Vulin, reagujući tako na izjavu kosovske ministarke spoljnih poslova koja je poručila u objavi na Tviteru da "za predsednika Srbije Aleksandra Vučića nema posete Kosovu, dok ne bude upućeno izvinjenje za genocid koji počinjen nad njenim narodom i dok pred lice pravde ne budu izvedeni izvršioci - rekao je Aleksandar Vulin.

Nove brutalne provokacije iz Prištine upućene predsedniku Srbije

Podsetimo tzv. kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla poručila je u objavi na Tviteru da za predsednika Srbije Aleksandra Vučića nema posete tzv. Kosovu, dok ne bude upućeno "izvinjenje za genocid koji počinjen nad njenim narodom i dok pred lice pravde ne budu izvedeni izvršioci".

Kako je poručila, to će biti jedini odgovor, povodom "budućih zahteva Aleksandra Vučića i drugih".

Haradinaj Stubla je citirala je izjavu Vučića sa sinoćnjeg otvanja kovid bolnice u Batajnici i navela da su u "Batajnici pronađeni ostaci njenog ujaka iz Ljubenića".

- Vučić je sinoć na otvaranju bolnice u Batajnici (upravo tamo gde je pronađeno 744 tela Albanaca ubijenih i masakriranih - među kojima je i moj ujak iz masakra u Ljubeniću) izjavio da se 'oseća ponosno' što je šef države, da su posle 21 godine od završetka rata dali dozvolu za sprovođenje iskopavanja u masovnim grobnicama Albanaca koje je Srbija ubila i masakrirala. Javno pitam Vučića, kao član porodice pogođene genocidom Srbije na Kosovu: da li ste se osećali 'veoma ponosno' čak i kad ste bili za stolom za kojim je doneta odluka o počinjenju ovih zločina nad kosovskim Albancima - napisala je Haradinaj Stubla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kosovo onlajn)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.