VUČIĆ ČESTITAO SVIM PRIPADNICIMA DAN KOPNENE VOJSKE I POSLAO VAŽNU PORUKU: Evo šta je tačno rekao!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/ Instagram/ buducnostsrbijeav

VOJSKA

VUČIĆ ČESTITAO SVIM PRIPADNICIMA DAN KOPNENE VOJSKE I POSLAO VAŽNU PORUKU: Evo šta je tačno rekao!

Vaše jedinice realizuju zadatke koji se postavljaju pred njih i postižu zapažene rezultate u obuci i osposobljavanju pripadnika Kopnene vojske.

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas svim pripadnicima Kopnene vojske 16. novembar, Dan Kopnene vojske, navodeći da je siguran da će oni i u narednom periodu, uz podršku države, profesionalno i kvalitetno ispunjavati svoje zadatke.

"Svim pripadnicima Kopnene vojske čestitam 16. novembar - Dan vida.

Nastavljajući tradiciju Srpske vojske dugu više od jednog veka, uprkos složenim uslovima u kojima radite, zahvaljujući vašoj stručnosti, odgovornosti i profesionalizmu čuvate ugled Vojske Srbije i svakodnevno pokazujete da ste dostojni naslednici kolubarskih junaka", naveo je Vučić u čestitki.

On je dodao da su pripadnici Kopnene vojske, kao pripadnici najbrojnijeg vida Vojske Srbije, pružili punu podršku jačanju mira, bezbednosti i stabilizacije u regionu.

"Vaše jedinice realizuju zadatke koji se postavljaju pred njih i postižu zapažene rezultate u obuci i osposobljavanju pripadnika Kopnene vojske i drugih subjekata odbrane i bezbednosti naše zemlje.

Uveren sam da ćete nastaviti započete reforme, dati pun doprinos daljoj reorganizaciji Vojske i biti značajan faktor u savremenoj vojnoj organizaciji, po meri usvojenih, proverenih i potvrđenih međunarodnih standarda i kriterijuma", naveo je Vučić.

On je dodao i da je siguran da će pripadnici Kopnene vojske i u narednom periodu, uz modernizaciju i osavremenjivanje jedinica i ustanova svoga vida, nastaviti da profesionalno i kvalitetno ispunjavaju postavljene zadatke, u čemu će, kako je istakao, imati podršku Republike Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.