Marko Đurić: Priština hoće da prisluškuje telefona Srbima!
Foto: FoNet

samo nam još to fali

Marko Đurić: Priština hoće da prisluškuje telefona Srbima!

- To bi im omogućilo da prisluškuju telefone građana širom Srbije - izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić
Objavljeno:

Na poslednjoj rundi razgovora u Briselu predstavnici kosovskih Albanaca neuspešno su pokušali da izdejstvuju pristup sistemu "Telekoma Srbija".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- To bi im omogućilo da prisluškuju telefone građana širom Srbije - izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Kako je Toma Nikolić prešao put od lopate do predsednika i mastera ekonomije? (FOTO)

Đurić je u intervjuu TV "Most" u Zvečanu rekao da zahtev Albanaca da imaju pristup "Telekomu Srbija" nije prošao i da je u vezi sa tim stav Srbije naišao na razumevanje posrednika u razgovorima.

foto: Fonet

Šlihtare: Nećete verovati na koje se sve načine Albanci ulizuju SAD! (FOTO)

- Oni su tražili pristup sistemu "Telekoma Srbija", nešto što bi omogućilo da se ugrozi bezbednost, da mogu da prisluškuju naše telefone na legalan način. Ja ne sumnjam da postoje oni koji nelegalno pokušavaju da prisluškuju telefone građana na ovom području, pošto znamo da ovde deluju različite bezbednosne i parabezbednosne strukture. Zzeleli su to da obezbede, ne samo za Kosmet, nego i za centralnu Srbiju”, naglasio je Đurić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.