UHAPŠENI BIVŠI PREDSEDNICI OPŠTINA PRIJEPOLJE I ARILJE IZ REDOVA SNS: Vučić saopštio najnoviju vest!
Aleksandar Vučić, Foto: printscreen RTV Pink

saopštio

UHAPŠENI BIVŠI PREDSEDNICI OPŠTINA PRIJEPOLJE I ARILJE IZ REDOVA SNS: Vučić saopštio najnoviju vest!

- Jutros su uhapšena dva nekadašnja predsednika srpskih opština, koji su članoovi SNS. Tužilaštvo neka dalje radi svoj posao - rekao je Vučić

Objavljeno: 11:11h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je tokom svog obraćanja da su jutros uhapšena dva bivša predsednika srpskih opština koji su članovi SNS.

- Jutros su uhapšena dva nekadašnja predsednika srpskih opština, koji su članoovi SNS. Tužilaštvo neka dalje radi svoj posao - rekao je Vučić.

- Ljudi moraju da znaju da je obaveza onih koje biraju da budu u njihovoj službi i da rade za njihovo dobro - rekao je Vučić.

Govoreći o borbi protiv organizovanog kriminala, predsednik je kazao da je uveren da će država i na tom polju ostvariti dobre rezultate, iako, ističe, ta borba neće biti jednostavna.

- Znamo da mafijaške strukture ne bi bile mafijaške strukture da nisu imale određenu bočnu podršku od pojedinih državnih organa, vreme je da se to otkrije - naveo je Vučić.

Kaže da se naslušao raznih priča da država kontroliše pojedine kriminalne grupe i poručio da će građani tek videti kojom će brzinom država otkrivati te mafijaške grupe i njihove poslove. - To nije jednostavna borba, to je teška borba, ali mora da bude brza i efikasna - ističe Vučić.

Kako je kasnije naveo, Vučić je pojasnio da se radi o funkcionerima iz Prijepolja i Arilja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.