NI SKUPŠTINA NI POSLANICI NEĆE IMATI VEZE S TIM, NE SMEJU: Dačić ZAGREMEO, nikad nije bio OVAKAV!
Ivica Dačić, Foto: printscreen / TV Prva

odluka

NI SKUPŠTINA NI POSLANICI NEĆE IMATI VEZE S TIM, NE SMEJU: Dačić ZAGREMEO, nikad nije bio OVAKAV!

Skupština ne odredjuje cene hrane i pića u restoranu, poslanike o tome niko ništa ne pita, naveo je Dačić

Objavljeno:

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić danas je rekao da ta institucija nema nikakve veze sa cenama pića i hrane u skupštinskom restoranu i da ih ona ne odredjuje.

Dačić je rekao za televiziju Prva na pitanje da li je promena niskih cena u tom restoranu predvidjena rebalansom budžeta da cene odredjuje Uprava za zajedničke poslove republičkih organa.

"Skupština nema nikakve veze sa tim, poslanici naročito...", rekao je Dačić.

On smatra da nije dobro što se ta uprava dosada nije izjasnila, niti dala neko saopštenje u vezi s cenama hrane i pića u skupštinskom restoranu.

"Njima je lakše da se usmeri pažnja prema Skupštini", kazao je Dačić, dodajući da restorani u državnim institucijama imaju tretman internih klubova koji nemaju pravo da zaradjuju. To, kako je kazao, znači da prodaju hranu i piće po nabavnim cenama.

Gradjani i mediji već duže vreme objavljuju primedbe na veoma niske cene u restoranu Narodne skupštine, za koje smatraju da su neadekvatno male u odnosu na prihode poslanika i ostalih koji koriste taj restoran. Oni NARsvoje nezadovoljstvo dele i na društvenim mrežama na kojima objavljuju i fotografije računa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.