TAJ VAM JE VUK U JAGNJEĆOJ KOŽI, TAJ JE VELIKOALBANSKI ETNONACIONALISTA: Evo na koga je Marko Đurić pobesneo!
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

OGLASIO SE

TAJ VAM JE VUK U JAGNJEĆOJ KOŽI, TAJ JE VELIKOALBANSKI ETNONACIONALISTA: Evo na koga je Marko Đurić pobesneo!

Kako navodi, ovaj put su oni potcenili i sopstvene, malobrojne simpatizere i da su na putu da naprave "ko zna koji po redu autogol"

Objavljeno:

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je danas da je Šaip Kamberi "vuk u jagnjećoj koži" jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i protivustavne ciljeve narativom o ugroženoj demokratiji i ljudskim pravima.

"Kolimo god neverovatno spoljnom posmatraču izgledalo, političko utočiste za ovaj hiljadu puta viđen scenario Kamberi nalazi u Beogradu, u delu domaće medijsko-političke klike, povezane sa vrhovnim tajkunom Srbije", naveo je Djurić i dodao da je Kamberi, poslanik Ujedinjene doline-SDA, "novi heroj Djilasovih medija".

Kako navodi, ovaj put su oni potcenili i sopstvene, malobrojne simpatizere i da su na putu da naprave "ko zna koji po redu autogol".

Đurić kaže da svi želimo i borimo se za punu ravnopravnost građana Srbije bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost i da je Aleksandar Vučić uradio više u ekonomskom i političkom smislu za delove zemlje u kojima žive pripadnici nevećinskih zajednica nego bilo koji srpski lider pre njega, i time je stabilizovao i harmonizovao međunacionalne odnose u zemlji.

"Srbiju je time učinio jačom, i baš niko kome je Srbija na srcu neće nasesti na izlizanu tajkunsko-velikoalbansku providnu matricu", naveo je Đurić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.