RUSIJA PONOVO DOKAZALA DA JE NAŠ NAJVEĆI PRIJATELJ! Srbija dobija nešto što joj je dugo trebalo
Rusija i Srbija, Foto: Ministarstvo odbrane

vulin s ambasadorom rusije

RUSIJA PONOVO DOKAZALA DA JE NAŠ NAJVEĆI PRIJATELJ! Srbija dobija nešto što joj je dugo trebalo

Vulin sa Harčenkom o saradnji SRB i RU u oblasti bezbednosti

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti bezbednosti.

Vulin je istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti saradnju sa svim bezbednosnim institucijama Rusije posebno u oblasti borbe protiv terorizma, organizovanog i visokotehnološkog kriminala, ilegalne trgovine narkoticima, kao i u oblasti vanrednih situacija.

Prema njegovim rečima, obuke policijskih službenika, koje su sprovođene u saradnji sa Savetom bezbednosti Rusije, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Federalnom službom obezbeđenja, Federalnom službom vojske Nacionalne garde i drugim institucijama biće nastavljene po normalizaciji epidemiološke situacije.

Ambasador Harčenko naglasio je da je saradnja u oblasti bezbednosti dve zemlje dobra i da postoji prostor za njeno dalje unapređenje kroz nove inicijative i zajedničke projekte.

Harčenko je izrazio zahvalnost ministru Vulinu na ličnom angažmanu kojim je doprineo unapređenju saradnje dve zemlje u oblasti odbrane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.