ŠOK SNIMAK PROCUREO U JAVNOST! Obezbeđenje izbacilo Bajatovića, Zorana na rubu živaca (VIDEO)
Dušan Bajatović, Foto: Marina Lopičić

strašno

ŠOK SNIMAK PROCUREO U JAVNOST! Obezbeđenje izbacilo Bajatovića, Zorana na rubu živaca (VIDEO)

To bi u najkraćem, prema ekskluzivnim saznanjima Tanjuga, bio opis onoga što se ranije danas dogodilo kod ministarke Mihajlović, zbog čega je Bajatović udaljen sa sastanka, a za šta je u saopštenju Ministarstva kao razlog navedeno "nepoštovanje Vlade Srbije"

Objavljeno:

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović došao je na današnji sastanak potpredsednice Vlade Srbije i ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović bez saradnika, njenu molbu da u tom slučaju napusti sastanak je odbio da uvaži, pa ga je obezbeđenje, na poziv ministarke, udaljilo sa skupa.

To bi u najkraćem, prema ekskluzivnim saznanjima Tanjuga, bio opis onoga što se ranije danas dogodilo kod ministarke Mihajlović, zbog čega je Bajatović udaljen sa sastanka, a za šta je u saopštenju Ministarstva kao razlog navedeno "nepoštovanje Vlade Srbije".

Kako je došlo do incidenta i kako je ministar Mihajlović "na delu" pokazala - ko se pita? Tanjug je došao do snimka događa, na kojem se čuje da je Mihajlovićeva na početku pitala Bajatovića gde su mu saradnici, s obzirom na jasnu isntrukciju da direktori na prvi, važan sastanak dođu sa najbližim saradnicima, kako bi se upoznali i utvrdili principe rada sa novom ministarkom.

- Tražili smo da dođete sa saradnicima i nismo to učinili bezveze. Nemate nijednog saradnika?, pitala ga je Mihajlovićeva, prema video snimku do kojeg je Tanjug došao.

Михајловићева директорима: Рударство и енергетика стратешки важни, учинићу све да буду водећи сектор у...

Posted by Зорана Михајловић on Saturday, October 31, 2020

Bajatović je rekao da su mu saradnici bili na putu ili su bolesni ili imaju druge obaveze" i dodao: Šta oni mogu da znaju što ja ne znam? Ili imaju koronu ili druge obaveze, ja sam tu. Osećam se kao da sam u ministarstvu vojnom, rekao je Bajatović.

- Ovo je Vlada Srbije, ja sam poptredsednica Vlade i ministarka. Ne vidim čemu nervoza i kakav je problem, šta sam ja to tako strašno tražila? Na prvi važan sastanak u resoru zove Vas potpredsednica Vlade i poštovanje prema ovoj Vladi iskazujete na način što dođete sa saradnikom kako je i zatraženo. A saradnika imate, Bogu hvala, dovoljno da je svaki teren na drugom mestu u odnosu na Vladu Srbije, to je prosto ljudski i profesionalno. Ovo je nepoštovanje, ne prema meni, nego prema Vladi Srbije. Molim Vas napustite sastanak, ne možete da prisustvujete, rekla mu je Mihajlovićeva.

Nakon što je Bajatović odbio da napusti sastanak, na molbu potpredsednice Vlade služba obezbeđenja ga je udaljila sa sastanka.

Bajatović nije hteo da komentariše događaj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.