OGLASIO SE SINIŠA MALI I OTKRIO ŠTA NAM SE SPREMA: Cela Srbija mora ovo da pročita!
Siniša Mali, Foto: Tanjug

siniša mali

OGLASIO SE SINIŠA MALI I OTKRIO ŠTA NAM SE SPREMA: Cela Srbija mora ovo da pročita!

Stvari koje je premijerka navela u ekspozei nisu spisak lepih želja već realni ciljevi koje će vlada uspeti da ostvari", rekao je Mali.

Objavljeno:

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će se sa kolegama iz vlade lavovski boriti da Vlada napravi dobre rezultate, kako u sferi ekonomije, tako i u svim ostalim ključnim tačkama programa Vlade koje je najavila premijerka Ana Brnabić.

On je u intervjuu za današnji Srpski telegraf rekao da je napravljen odličan izbor ministarki i ministara u novoj vladi, kao i da su kao tim spremni da se izbore sa brojnim izazovima i dodao da je prava stvar što će se još više ulagati u ekonomske reforme i program "Srbija 2025", zdsravstvo,izgradnju novih puteva, pruga, beoogradskog metroa...

"Naravno prioritet nam ostaje privlačenje stranih direktnih investicija i otvaranje novih fabrika. Ono što je posebno važno jest da imamo stabilnu ekonomsku situaciju, najmanji pad BDP u Evropi, javni dug koji je pod kontrolom...Stvari koje je premijerka navela u ekspozei nisu spisak lepih želja već realni ciljevi koje će vlada uspeti da ostvari", rekao je Mali.

Govoreći o kritikama opozicije, Mali je rekao to govori o njima i dodao da će Vlada nastaviti da radi i da se bori, a da oni mogu da nastave da kritikuju jer ništa drugo ne znaju da rade.

Mali je istakao da bi voleo da se u narednih pet godina ostvari program "Srbija 2025", koja podrazumeva da će prosečna plata biti 900 evra, a penzija 430.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.