Nije iskoristio priliku ni posle 20 godina zabrane! Vojvoda ipak nije posetio Crnu Goru!
Foto: Marina Lopičić

ispalio ih je

Nije iskoristio priliku ni posle 20 godina zabrane! Vojvoda ipak nije posetio Crnu Goru!

Iako je najavljivao odlazak u Crnu Goru, Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke (SRS), ni na taj put na kraju nije otišao, kao ni u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Rusiju, niti Hag, uprkos pompeznim najavama.
Objavljeno:

Naime, Šešelj je nedavno poručio da odlazi u Crnu Goru na osveštanje crkve Arhiđakona Stefana u Gornjem Lipovu, kod Kolašina, i to na poziv Milovana Bojića. No, obećanje - ludom radovanje.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

- Nažalost, ne dolazim, a nisam čvrsto ni obećao da ću doći. Razgovarao sam s profesorom Milovanom Bojićem o tome i on je bio vrlo raspoložen da dođem u njegov rodni kraj. Mislim da je ovo već druga crkva koju podiže kao ktitor. A taj njegov rodni kraj je blizu moje postojbine, Rovaca, koje nikada, nažalost, nisam obišao. Nadam se da ću jednog dana imati prilike da to uradim - poručio je lider radikala za jedan crnogorski list.

foto: Dragana Udovičić

- Imao sam neke važne obaveze, o kojima neću govoriti - kratko nam je rekao Šešelj. On se, kaže, na skup uključio telefonski.

Posle 20 godina zabrane, Voja stiže u CG, a niko neće imati ovakvu dobrodišlicu! (FOTO)

- Uključili su me putem razglasa i održao sam jedan kratak govor - naveo je Šešelj.Kako je dodao, put Crne Gore će otići, i to u toku predstojeće predizborne kampanje.

Inače, Šešelj je za crnogorske medije naveo i da za put u Crnu Goru nije tražio nikakvu dozvolu.

- Ja imam uredan status, ali sam sada obavešten da je policija u Kolašinu zvala na službeni razgovor profesora Bojića i njegovu braću i da su rekli da vlada velika uznemirenost oko mog dolaska. To mi je javio profesor Bojić, a razlozi mog sadašnjeg nedolaska u Crnu Goru nisu u vezi sa tim - zaključio Šešelj.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.