RATKO DMITROVIĆ JE MINISTAR ZA DEMOGRAFIJU I PORODICU: Ovo nije prvi put da ima funkciju U VLADI SRBIJE!
Profesionalnu karijeru počeo je 1981. godine., Foto: Nebojša Mandić

VLADA

RATKO DMITROVIĆ JE MINISTAR ZA DEMOGRAFIJU I PORODICU: Ovo nije prvi put da ima funkciju U VLADI SRBIJE!

Na parlamentranim izborima 21. juna 2020. godine izabran je za narodnog poslanika u Skupštini Srbije, kao kandidat Srpskog patriotskog saveza čiji je predsednik Aleksandar Šapić.

Objavljeno:

Ratko Dmitrović koji će voditi resor brige za porodicu, decu i demografiju u budućoj vladi dugogodišnji je novinar, koji je na parlamentranim izborima 21. juna 2020. godine izabran je za narodnog poslanika u Skupštini Srbije, kao kandidat Srpskog patriotskog saveza čiji je predsednik Aleksandar Šapić.

Posle 5. oktobra 2000. bio je savetnik potpredsednika Vlade Srbije Nebojše Covica. Profesionalnu karijeru počeo je 1981. godine. Od 2008. godine je redovni kolumnista lista Pečat na temu srpsko-hrvatskih odnosa. Bio je i generalni direktor i glavni urednik kompanije "Novosti", a pre toga i glavni i odgovorni urednih u Frankfurtskim vestima.

Bio je stalni dopisnik iz Zagreba dnevnog lista ''Politika" i nedeljnika NIN, a od oktobra 1991. do kraja 1993. godine radio je na Radio-televiziji Srbije, kao komentator.

Osnivač je i glavni urednik nedeljnika ''Argument" (1994-1999) i ''Antena".

Osnivač je televizije ''Ras", na kojoj vodi emisiju ''A šta vi mislite".

Aleksandar Šapić je u decembru 2019. najavio da će se na listi njegovog Srpskog patriotskog saveza (SPAS) za parlamentarne izbore 2020, između ostalih, naći i Dmitrović.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.