SNS NA ISTORIJSKOM MAKSIMUMU: Uglješa Mrdić je imao poruku za poslanike
Skupština, Foto: Zorana Jevtić

SKUPŠTINA

SNS NA ISTORIJSKOM MAKSIMUMU: Uglješa Mrdić je imao poruku za poslanike

Poslanik SNS Uglješa Mrdić poručio je poslanicima da moraju da budu podrška predsedniku Aleksandru Vuciću i Vladi Srbije u borbi protiv mafije i organizovanog kriminala

Objavljeno:

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Marinković objavio je danas rezultate istraživanja javnog mnjenja o podršci političkim partijama koje je, prema njegovim rečima, sprovela jedna američka agencija.

Marinković je u Skupštini Srbije, gde je u toku rasprava o Predlogu zakona o ministarstvima, rekao da je prema tom istraživanju podrška Srpskoj naprednoj stranci na "istorijskom maksimumu" i iznosi 64 odsto, dok je vanparlamentarna opozicija na jedan odsto.

On kaže da to pokazuje šta građani misle o radu vlasti i pozvao poslanike da zajedno rade za Srbiju i za sve ono što je "kao veliki vizionar definisao predsednik Vučić".

Poslanik SNS Uglješa Mrdić poručio je poslanicima da moraju da budu podrška predsedniku Aleksandru Vucičhu i Vladi Srbije u borbi protiv mafije i organizovanog kriminala.

Mrdić se osvrnuo na kritike poslanika Vladana Glišića koji je negodovao, jer u Vladi Srbije neće biti ministarstvo za dijasporu, rekavši da je on kontaktirao Srbe van zemlje koji su mu, kaže, rekli da osećaju Srbiju kao svoju maticu, a Vučića kao predsednika kome se veruje i koji brine o srpskom narodu.

"Ja vas pozivam da podržimo zakon, a za par dana i novu vladu, i da damo punu podrsku interesima Srbije, a interese Srbije najbolje sprovodi politika našeg predsednika Aleskandra Vučića", rekao je Mrdić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.