ANA BRNABIĆ OTKRILA KAKVA ĆE BITI NOVA VLADA SRBIJE: Ovo je jako važna vest!
Nikada niko nije imao ovoliku odgovornost, Foto: Printscreen

hit tvit

ANA BRNABIĆ OTKRILA KAKVA ĆE BITI NOVA VLADA SRBIJE: Ovo je jako važna vest!

U ekspozeu će se naći stvari koje će jasno odrediti stvari koje želimo da uradimo do 2025.

Objavljeno:

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama večeras bira najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

U studiju TV Pink su mandatar za sastav nove vlade Ana Brnabić, novinar Milomir Marić i sociolog Vladimir Vulević.

Gledaoci u toku emisije mogu da glasaju za predloge na fejsbuk stranici Hit tvit i na tviter nalogu hit_tvit. Takođe, gledaoci u toku emisije mogu da se uključe i glasaju i uživo u emisiji.

Ana Brnabić je na početku emisije rekla da će u utorak popodne biti sednica predstavništva SNS i da veruje da će u najkraćem mogućem roku imati novu Vladu.

- Očekujem jako dobru Vladu, koja će imati fantastične ljude. U ekspozeu će se naći stvari koje će jasno odrediti stvari koje želimo da uradimo do 2025. godine - rekla je Brnabić.

Kako kaže, najverovatnije će biti oko 50 posto žena i dva nova ministarstva.

Vulević je rekao da nije bitno koliko se čeka na novu Vladu, već da ona bude kvalitetna i da se bavi stvarima koje su narodu bitne.

- Meni je racionalan bio odgovor predsednika koji je odmah nakon izbora rekao da će biti mnogo tema i sastanaka u vezi sa Kosovom, koje su stavile Vladu u drugi plan - rekao je Vulević.

Marić je rekao da je tehnička Vlada isto dobro radila, i istakao da su bili veoma vredni.

Brnabić je istakla da je ogromna odgovornost na njihovim leđima, kao i leđima predsednika Srbije, da se nastavi rast, pa čak i ubrza razvoj i napredak Srbije.

- Nikada niko nije imao ovoliku odgovornost, odnosno ovoliko poverenje građana. Zato moramo da damo još više nego ranije od sebe, kako bi to poverenje opravdali - rekla je Brnabić.

Ističe da će ovo biti Vlada kontinuiteta, koja će raditi u istom timu zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, što je, kako dodaje, pomoglo da se razvija država još brže i bolje.

Brnabić je rekla da će se otvoriti nikada ozbiljnija borba protiv organizovanog kriminala, i dodala da će građani moći da vide ozbiljne izmene u tom smislu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.