NEMA NIKAKVIH ŠUMOVA NA VEZAMA IZMEĐU BEOGRADA I MOSKVE: Lavrov stiže u Srbiju 28. oktobra u DVODNEVNU POSETU!
Lavrov stižže u Srbiju 28. oktobra, Foto: EPA

VAŽNO

NEMA NIKAKVIH ŠUMOVA NA VEZAMA IZMEĐU BEOGRADA I MOSKVE: Lavrov stiže u Srbiju 28. oktobra u DVODNEVNU POSETU!

Da nema nikakvih "šumova na vezama" između Beograda i Moskve odlučno su poručili i predsednik Vučić i ruski ambasador u našoj zemlji

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov dolazi u dvodnevnu posetu Srbiji 28. i 29. oktobra, tokom koje će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i srpskim državnim vrhom, pišu "Novosti".

Pozivajući se na svoja saznanja, list navodi da se u diplomatskim i političkim krugovima tumači da je poseta ruskog šefa diplomatije jasan odgovor Kremlja da odnosi Srbije i Rusije nisu narušeni nakon potpisivanja sporazuma u Vašingtonu, kako spekulišu pojedini domaći i mediji sa Zapada.

Novosti podsećaju da su se u javnosti pojavile interpretacije da je ruski predsednik Vladimir Putin zbog dogovora u Beloj kući o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine, navodno otkazao posetu Srbiji.

Da nema nikakvih "šumova na vezama" između Beograda i Moskve odlučno su poručili i predsednik Vučić i ruski ambasador u našoj zemlji Aleksandar Bocan-Harčenko, piše list.

Vučić je rekao da Putin jedva čeka da dođe u Srbiju i raduje se tome, ali da sa 15.000 obolelih od korone i 300 mrtvih dnevno nije trenutak, niti je video, kako je rekao, "da je u bilo koju zemlju otišao u poslednje vreme".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.