PREDSEDNIK DSS-A, MILOŠ JOVANOVIĆ OTKRIO KOJA ĆE BITI GLAVNA TEMA SASTANKA: Opozicija ga je zakazala za UTORAK!
Miloš Jovanović, Foto: Beta/Milan Obradović

OGLASIO SE

PREDSEDNIK DSS-A, MILOŠ JOVANOVIĆ OTKRIO KOJA ĆE BITI GLAVNA TEMA SASTANKA: Opozicija ga je zakazala za UTORAK!

Jovanović je za medije rekao da će na sastanku biti ponuđeni odgovori kako učiniti da u medijima bude zaista zastupljeno mišljenje koje je suprotno ili kritički nastrojeno prema aktuelnoj vlasti

Objavljeno:

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović kaže da će tema sastanka opozicije u utorak, 20. oktobra biti kako vratiti normalnost u srpsko društvo i pluralizam u politički, medijski i društveni život zemlje.

Jovanović je za medije rekao da će na sastanku biti ponuđeni odgovori kako učiniti da u medijima bude zaista zastupljeno mišljenje koje je suprotno ili kritički nastrojeno prema aktuelnoj vlasti.

"Isuviše nas je malo u ovoj zemlji da bismo jedni od drugih pravili neprijatelje. To je luksuz koji sebi, i zbog naše nedovoljne brojnosti i zbog istinskih neprijatelja koje kao narod imamo, ne možemo dozvoliti", kaže Jovanović.

Na pitanje zašto je Demokratska stranka Srbije raspustila sve svoje odbore u zemlji, Jovanović je rekao da je bilo potrebno da se organizacija ,,prokrvi" i da se otvori prostor za sve ljude koji imaju snage, volje i energije da nastave političku borbu, bilo da je reč o ljudima koji su dugo članovi stranke ili joj sada prilaze.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.