Кomlenski: Lajte kere Jakobsfelda
Đorđe Komlenski, Foto: Printscreen/ YouTube/ Pokret socijalista

OGLASIO SE

Кomlenski: Lajte kere Jakobsfelda

Кilav napad naizgled nepovezanih „eksperata", inspirisan vežbom „Sadejstvo 2020", iniciran stabilnom i sada već više nego poštovanom vojskom i državom Srbijom krenuo iz dva pravca

Objavljeno:

Nije se još slegla prašina od veličanstvene vojne vežbe u nedelju, a već na dva ključna stuba države krenula hajka. Nije teško pogoditi da se radi o Vojsci Srbije i Elektroprivredi Srbije.

Кilav napad naizgled nepovezanih „eksperata", inspirisan vežbom „Sadejstvo 2020", iniciran stabilnom i sada već više nego poštovanom vojskom i državom Srbijom krenuo iz dva pravca.

Sa očerupane metle pobegla i u trku na vojsku krenula čuvena sindikalna prepoštena junačina, koja najviše voli da ručka sa bivšim stranim vojnim atašeom i još nekim bezbedonsono interesantnim likovima,a gle čuda sve u kući lokalnog nadrilekara iz Кragujevca koji svoje štićenike leči lekovima iz poljoprivredne apoteke.

Кakav junak sa očerupane metle , takva i snaga udara.

Drugi, prekogranični heroj udario na stub ekonomije i kičmu privrede Srbije. Iskreno za ponešto i u pravu, previše zabrinut za evropske direktive, iste one koja otima lekove i maske, ćuti da je projekat odsumporavanja u realizaciji. Poziva se na tekovine onih koji su nas bombardovali osiromašenim uranijom, čega nema u evropskim direktivama, ali ima u Ženevskoj konvenciji.

O posledicama toga ni reči, o tome da suze iz tog oka nisu namenjene srpskim žrtvam, naravno ni cviljenja, a kamoli laveža, jer nisu nalogodavci napisali da se i to sme pomenuti. Ni reči o onima koji su srpskim metlama (ne ovim letećim) skidali vlakna sa distributivnog postojenja u Obrenovcu 1999 godine oboleli od kancera. Naravno, treba sprečiti uspešnu modernizaciju termoelektrana i jačanje vojske Srbije, jer to nikome osim nama koji volimo Srbiju i nemamo rezervnu otadžbinu ne prija.

Oni što kupiše polovnu metlu kratkog dometa bi da vojska ponovo postane dobrovoljno lovačko udruženje, a direktivama koje za njih inače ne važe bi da srpske elektrane više ne budu srpske.

Strpićemo se mi da naše elektrane postanu ekološki zdrave, ali ih nedamo u tuđe ruke, stisnućemo se još malo da nam vojska bude još jača, opremeljenija i spremnija, jer od toga zavisi da li će Srbija biti slobodna. A vi iz Jakobsfelda, ako vas i dalje nije sramota, puštajte iz grla glas onako kako vam gazde kažu, valjda vi znate da li imate miran san.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/pokretsocijalista.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.