PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA KLINIČKOM CENTRU SRBIJE: Dočekan aplauzom i uz povike živela Srbija (VIDEO)
Predsednik Srbije prilikom posete radova, Foto: Printscreen TV Pink

REKONSTRUKCIJA

PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA KLINIČKOM CENTRU SRBIJE: Dočekan aplauzom i uz povike živela Srbija (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na rekonstrukciji i izgradnji Kliničkog centra Srbije.

Objavljeno: 14:41h

Projekat obnove i izgradnje KCS predviđa i spoljašnje uređenje slobodnih površina, parkinga, saobraćajnica i trotoara, kao i ozelenjavanje površina, a ukupna vrednost radova iznosi 110 miliona evra.

Završetak radova u KCS doneće srpskom zdravstvu 930 novih kreveta u poluintenzivnoj nezi, 200 u intenzivnoj, 30 operacionih sala i 70 kreveta dnevne bolnice.

Vučić je radove obišao u podne. Na samom ulazu u zgradu u izgradnji dočekali su ga građevinci koji rade na toj zgradi prvo aplauzom a onda su uzviknuli "Živela Srbija!". Predsednik ih je upitao odakle su, iz kojih su mesta, jesu li zadovoljni platama... pa onda konstatovao da ih ima iz svoh krajeva Srbije ali ne iz Beograda gde su plate mnogo veće i život lakši pa se Beograđani retko odlučuju za ovako teške poslove.

- Samo hoću da vam se zahvlim i da vas zmolim da se čuvate. Želim da vam kažem da radite veliku i važnu stvar za Srbiju i naše ljude. Mnogo vam hvala i vama i vašim porodicama želim sve najbolje - rekao je predsendik.

Predsednik je istakao da je izgradnja i renoviranje KCS velika stvar za građene Srbije.

. Ako uspemo da završimo septembra to je velika stvar za nas! Ovde će se lečiti najveći broj pacijenata u Srbiji - rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.