ZBOG KRŠENJA ZAKONA: Štrajk glađu SNS članova GIK zbog opstrukcija Zelenovića
Štrajk glađu SNS članova, Foto: GO SNS Šabac

SAMO DA SE JOŠ MALO ZADRŽE NA VLASTI

ZBOG KRŠENJA ZAKONA: Štrajk glađu SNS članova GIK zbog opstrukcija Zelenovića

Gradska izborna komisija večeras je odložila donošenje odluke po prigovorima i tražila da se pojedini spiskovi za biračko mesto urede

Objavljeno:

Gradska izborna komisija (GIK) Šabac, koja je pod direktnom kontrolom Nebojše Zelenovića, nalazi razloge da opstruiše kompletan izborni proces, a pre svega da krši zakon, zbog čega su članovi GIK koje je delegirala SNS večeras stupili u štrajk glađu, izjavio je poverenik Glavnog odbora SNS u Šapcu Aleksandar Pajić.

''Pokušavaju da na svaki način ostanu na vlasti još nekoliko nedelja, kako bi i dalje zloupotrebljavali sredstva budžeta i jasno izraženu volju građana Šapca. Članovi Gradske izborne komisije koje je delegirala SNS stupili su večeras u štrajk glađu zbog takvog odnosa predsednika i članova GIK koje je delegirao Nebojša Zelenović i Dušan Petrović'', rekao je Pajić Tanjugu.

Gradska izborna komisija večeras je odložila donošenje odluke po prigovorima i tražila da se pojedini spiskovi za biračko mesto urede, odnosno tražila je način da opstruiše izborni proces i da, odugovlačenjem, sačeka da izbori, jednostavno, ne mogu da se proglase, kazao je Pajić.

Pajić je rekao da je večeras počelo i okupljanje građana, koji žele da odbrane svoje glasove i podršku koju su dali na tri puta ponavljanim izborima u Šapcu.

On je istakao da Šabac mora da poštuje zakon i volju građana, bez obzira da li se ona svidela ili ne Nebojši Zelenoviću, koji, kako je dodao, Šabac smatra svojim pašalukom.

Gradska izborna komisija večeras je odložila donošenje odluke po prigovorima i tražila da se pojedini spiskovi za biračko mesto urede, odnosno tražila je način da opstruiše izborni proces i da, odugovlačenjem, sačeka da izbori, jednostavno, ne mogu da se proglase.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.