VULIN PORUČIO RAMI: Prvo neka se izvini, pa onda neka leči bolesnu sujetu
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, Foto: screenshot Pink TV

ŽESTOK ODGOVOR

VULIN PORUČIO RAMI: Prvo neka se izvini, pa onda neka leči bolesnu sujetu

Vulin je Rami poručio da se prvo izvini, pa onda neka traži da mu neko leči povređenu sujetu

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao je danas premijera Albanije Edija Ramu da se prvo izvini za Žutu kuću i podršku ubicama iz tzv. OVK, pa nek onda traži da se Beograd izvini zbog izjave koju je dao Vulin.

"Kada je ostao bez argumenata za raspravu, Rama je pozvao Ministarstvo spoljnih poslova u pomoć. Ništa novo, tako je bilo kroz istoriju pa sve do NATO agresije, uvek se nekom kuka za pomoć, a protiv Srba", rekao je Vulin odgovarajući na izjavu Rame da će albansko Ministarstvo spoljnih poslova poslati notu Beogradu.

Vulin je Rami poručio da se prvo izvini, pa onda neka traži da mu neko leči povređenu sujetu.

"Za zemlju Esad paše Toptanija malo je nesreća većih od Rame, ali to je stvar Albanije. A nesreća koju bi napravila 'velika Albanija' na Balkanu je nesreća svih nas koji na Balkanu živimo, i zato ću se protiv nje boriti, pa ma koliko to kvarilo sliku koju je sam o sebi napravio Rama", poručio je ministar Vulin.

Prethodno je Rama najavio da očekuje izvinjenje predsednika Srbije i da će mu poslati protestnu notu ako se ne izvini za izjave ministra Vulina, koji je upotrebio izraz "Šiptari" i rekao da se stvara "velika Albanija".

"Očekujem izvinjenje predsednika. Razumem da on možda nema moć nad tom nesrećom, ali tu nesreću mora da zadrži za sebe", naveo je Rama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.