Vulin: JUKOM ne govori iz svoje glave!
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, Foto: Printscreen/Youtube

saopštio

Vulin: JUKOM ne govori iz svoje glave!

On je u saopštenju naveo da je lepo znati da se nije promenio svih ovih godina vlasti

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se JUKOM, koji je uputio poziv mandataru Ani Brnabić da ga izostavi iz predloga budućih ministara, neće pitati baš ni malo o politici vlade.

"Naši pacifisti pucaju samo u protivnike OVK i NATO-a. JUKOM i ostali haški NVO nikada ne rade sami i ne govore ono što im nije naređeno da kažu. Nije ovo izjava JUKOM-a, ovo je poruka ambasada i ambasadora koga ne bi voleli da vide u novoj Vladi", ocenio je Vulin.

On je u saopštenju naveo da je lepo znati da se nije promenio svih ovih godina vlasti.

"Nisu nikada želeli da me vide ni u parlamentu, ni u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, ni u Vladi. Moje pomeranje bi bio lep poklon i Tačiju i ambasadorima, šteta što je napredak vojske toliko vidljiv, ali bi zato moje sklanjanje bilo još vrednije", izjavio je Vulin.

Naglasio je da mu je važnije da Vlada ne promeni politiku prema vojnoj neutralnosti, odnosu prema Srbima van Srbije, odnosu prema Rusiji, Kini, politici socijalne pravde, nego da on bude ministar.

"A o politici Vlade pa ni o meni, JUKOM se neće baš ni malo pitati. Ja ne mrzim nikog, a to se za haški NVO ne bi moglo reći", poručio je ministar Vulin sa Peštera gde prisustvuje pripremama za vežbu "Sadejstvo 2020".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.