AVIONI, BESPILOTNE LETELICE, BOMBARDERI, SVE ŠTO PUCA NAĆI ĆE SE NA NEBU: Vučić najavio SPEKTAKL za subotu
Vučić najavio, Foto: Printscreen/Youtube

VAŽNO OBRAĆANJE

AVIONI, BESPILOTNE LETELICE, BOMBARDERI, SVE ŠTO PUCA NAĆI ĆE SE NA NEBU: Vučić najavio SPEKTAKL za subotu

Predsednik se na samom kraju konferencije za novinare osvrnuo i na održavanje najveće vojne vežbe u Srbiji do sada

Objavljeno:

Vučić je večeras u važnom obraćanju naciji spomenuo i održavanje najveće vojne vežbe u Srbiji do sada.

Večeras je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio građanima Srbije ime mandatara za sastav nove vlade Srbije, a to je dosadašnja premijerka Ana Brnabić.

On je govorio i o brojnim drugim pitanjima koja su interesovala građane Srbije, a najavio je i uvođenje dva nova ministarstva Vlade Republike Srbije.

Predsednik se na samom kraju konferencije za novinare osvrnuo i na održavanje najveće vojne vežbe u Srbiji do sada, ali je rekao da se nada da vremenske prilike neće omesti njihovo održavanje.

- U subotu ćemo imati najveću vojnu vežbu do sada. Sve što puca, avioni, bespilotne letelice, bombarderi, lovci i bojeva municija. Videćete spektakl - najavio je Vučić.

- Nadam se da će Generalštab i Vojska obezbediti da sve bude dobro. Videćete svi snagu srpskog vazduhoplovstva, sve će biti najmodernije i najmoćnije. Videćete lovce i bombardere i bespilotne letelice koje ćemo podići u vazduh - naglasio je predsednik.

- Nadam se da će nas vreme poslužiti, jer po lošem vremenu nećemo da rizikujemo, biće to spektakl za građane Srbije - zaključio je predsednik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.