KISIĆ OTKRILA DA LI IDE U MINISTARSKU FOTELJU! Brnabić stavila tačku na sve laži za uvođenje vanrednog stanja
Ana Brnabić, Darija Kisić Tepavčević, Dragoljub Milanović i Ivan Radovanović, Foto: Printscreen/Pink

SVE JE OTKRIVENO!

KISIĆ OTKRILA DA LI IDE U MINISTARSKU FOTELJU! Brnabić stavila tačku na sve laži za uvođenje vanrednog stanja

Premijerka Brnabić je rekla da opozicioni mediji "masno slažu" i onda te laži nastavljaju

Objavljeno:

U studiju TV Pink su Ana Brnabić, Darija Kisić Tepavčević, Dragoljub Milanović i Ivan Radovanović.

Na početku emisije gosti su komentarisali vest u pojedinim opozicionim mediima da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić 5. oktobra saopštiti ko su novi članovi Vlade.

Brnabić je rekla da je nesumnjivo da će na sutrašnjoj sednici SNS glavna tema biti sastav nove Vlade i dodala da ne zna da li će predsednik Vučić imena novih članova saopštiti 5. oktobra.

Premijerka je rekla da opozicioni mediji "masno slažu" i onda te laži nastavljaju.

- Jedan od primera je bio Ranko Panić koji je rekao da će Krizni štab od 1. oktobra uvesti vanredno stanje - kazala je Brnabić i dodala da oni na svoju laž pozivaju i sagovornike i da to postane istina ukoliko se ne reaguje na vreme.

- To su te matrice laži, laži, laži i izmišljanja... Veliki kompliment za nas je da oni ne napadaju ništa od rezultata - dodala je predsednica Vlade.

foto: Printscreen/Pink

Kisić Tepavčević je povodom naslova u medijima rekla da se o tome da ona bude novi ministar zdravlja nije pričalo.

Radovanović je rekao da je svima poznato da iza sajta Direktno stoji Dragan Đilas i da je jasno da mnogi opozicioni mediji lažu o namerama protivnika.

- Oni se obraćaju ne široj publici, već samo svojim istomišljenicima. Neće niko ko podržava ovu vlast da poveruje u njihov spisak - kazao je on.

Milanović je rekao da je i ranije dolazilo do pojave ovakvih spiskova i dodao da pojedini informatori poturaju određene informacije.

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras bira najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

Gledaoci u toku emisije mogu da glasaju za predloge na fejsbuk stranici Hit tvit i na tviter nalogu hit_tvit. Takođe, gledaoci u toku emisije mogu da se uključe i glasaju i uživo u emisiji.

U studiju TV Pink su Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije, Darija Kisić Tepavčević zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović – Batut“, Dragoljub Milanović, bivši direktor RTS-a i Ivan Radovanović, novinar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.