Evo zašto je opozicija napustila salu Skupštine: Nećemo da budemo dekor, da nas ponižavaju!
Foto: Fonet

oglasili se

Evo zašto je opozicija napustila salu Skupštine: Nećemo da budemo dekor, da nas ponižavaju!

Poslanici Demokratske stranke (DS), Pokreta "Dosta je bilo" i Socijaldemokratske stranke (SDS) izjavili su da su napustili današnje zasednje Skupštine Srbije jer ne žele da budu "dekor u vređanju dostojanstva i parlamenta i građana Srbije".
Objavljeno: 15:51h

Predstavnici tih stranaka su u zajedničkom obraćanju novinarima u Skupštini naglasili da je današnja sednica morala da bude zakazana u skladu sa Poslovnikom, to jest pre sedam dana, a ne pre 24 sata.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Oni su podsetili da se formiranje Vlade čeka duže od tri i po meseca. Lider DS Bojan Pajtić je rekao da Srbija tri i po meseca čeka formiranje nove Vlade i da u tom periodu nije bilo ni stranih investicija kao ni dobre agrarne politike.

foto: Stefan Jokić

Vučić obećao veće plate i ulazak u EU, DS i Radulovićevci ne prisustvuju sednici! (UŽIVO) (VIDEO) "Građani Srbije ispaštaju jer se jednom čoveku osladilo da vlada sam", rekao je Pajtić. On je naveo i da DS, kao i ostale stranke koje su se zajedno borile protiv krađe na izborima u aprilu, neće pristati da budu dekor u ponižavanju Srbije. Lider "Dosta je bilo" Saša Radulović je rekao da je danas došlo do ponižavanja i skupštine i građana i da su poslanici tog pokreta iz protesta napustili poslaničke klupe.

foto: Fonet

Ovo je Vladin program do 2020! Pročitajte ceo ekspoze Aleksandra Vučića! On je naglasio da poslanici tog pokreta neće dozvoliti kršenje poslovnika u ovoj, kao i u bilo kojoj drugoj prilici. Poslanici Dosta je bilo i SDS su naveli da će u svojim poslaničkim klubovima pratiti ekspoze i nakon toga izneti svoje primedbe.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.