NOVOSADSKI SNS: Laži o Vučiću prevazišle sve gluposti Bore Solunca
Ilustracija, Foto: Espreso.co.rs

gnusno

NOVOSADSKI SNS: Laži o Vučiću prevazišle sve gluposti Bore Solunca

Spominjanje Andreja Vučića kao vlasnika ogromne količine zemlje u Vojvodini bez ijednog dokaza, pokazuje patološku mržnju

Objavljeno:

Današnji intervju Borislava Novakovića koji je objavljen na portalu Nova.rs dokaz je da je Bora Solunac postao opozicija zdravoj pameti. Količina laži koje je izrekao o Aleksandru i Andreju Vučić, kao i o Milošu Vučeviću, prevazišla je sve dosadašnje gluposti koje je izjavio.

Žal za vremenom kada su demokrate harale Srbijom, a posebno njenom severnom pokrajinom potpuno je pomutila razum sadašnjem potpredsedniku Narodne stranke.

Spominjanje Andreja Vučića kao vlasnika ogromne količine zemlje u Vojvodini bez ijednog dokaza, pokazuje patološku mržnju prema najužoj porodici Aleksandra Vučića. "Krivica" Andreja Vučića je jedino u tome što je rođeni brat predsednika Srbije.

Blaćenje Miloša Vučevića koji je prvi čovek u istoriji Srpske Atine treći put uzastopno izabran za gradonačelnika Novog Sada takođe je potpuno besmisleno i bez dokaza. Miloš Vučević je probudio „uspavanu lepoticu“, koju su prethodno Novaković i žuta banda besomučno pljačkali. Doveo je domaće i strane investitore, smanjio nezaposlenost ispod 7%, a prosečna plata u Novom Sadu je veća nego u ostalim delovima Srbije.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu ponosi se rezultatima stranke od državnog do lokalnog nivoa. Rezultati su vidljivi na svakom koraku, što Boru Solunca i kriminalce kojima je okružen najviše boli. Bori, Mariniki, Bošku i ostalom političkom talogu poručujemo da Srpska napredna stranka u borbi za boljitak građana Srbije neće zaustaviti šačica šljama kojem je jedini cilj povratak u prošlost i nastavak pljačke započete 5. oktobra 2000.godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.