VESIĆ: Beograd će dobiti pravu UNUTRAŠNJU OBILAZNICU!
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, Foto: RTS printscreen

NAJAVIO

VESIĆ: Beograd će dobiti pravu UNUTRAŠNJU OBILAZNICU!

On je dodao da se radi na pravljenju i unutrašnje obilaznice koja treba da poveže Most na Adi i Most na Adi Huji, navodeći da će do 2022. godine biti spojen auto-put s Mostom na Adi sa unutrašnjom obilaznicom sa četiri trake

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da se nastavlja izgradnja unutrašnjeg magistralnog prstena kod Mosta na Adi.

"Kada je završen Most na Adi nisu završene i pristupne saobraćajnice. Mi smo prvo završili skretanje od mosta do Tošinog bunara, zatim smo pustili tramvaj preko Mosta na Adi i povezali Banovo brdo s Novim Beogradom i sada sledi da uradimo taj silazak prema Rakovici", rekao je Vesić na TV Pink.

On je dodao da se radi na pravljenju i unutrašnje obilaznice koja treba da poveže Most na Adi i Most na Adi Huji, navodeći da će do 2022. godine biti spojen auto-put s Mostom na Adi sa unutrašnjom obilaznicom sa četiri trake.

Najavio je i da će 2021. godine početi izgradnja mosta na Adi Huji koji će koštati više od 200 miliona evra.

"Taj most treba da rastereti Pančevački most i onda ćemo povezati taj unutrašnji magistralni prsten sa mostom na Adi Huji i tog časa će Beograd dobiti pravu unutrašnju obilaznicu", zaključio je Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.