VEST KOJA JE ODJEKNULA ŠIROM SVETA: SAD, Beograd i Priština nominovani za Nobelovu nagradu za mir! (FOTO)
Vlada Republike Srbije, Foto: Profimedia

objavljeno

VEST KOJA JE ODJEKNULA ŠIROM SVETA: SAD, Beograd i Priština nominovani za Nobelovu nagradu za mir! (FOTO)

Ovo je na Tviteru objavio član švedskog parlamenta Magnus Jakobson koji je nominovao vladu SAD i Srbije, kao i predstavnike privremenih vlasti Albanaca na Kosovu

Objavljeno: 16:17h

Vlade SAD, Srbije i predstavnici privremenih vlasti u Prištini, nominovani su za Nobelovu nagradu za mir.

Ovo je na Tviteru objavio član švedskog parlamenta Magnus Jakobson koji je nominovao vladu SAD i Srbije, kao i predstavnike privremenih vlasti Albanaca na Kosovu.

Specijalni predstavnik američkog predsednika za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel napisao je da je ovo druga nominacija koju je predsednik SAD Donald Tramp dobio za Nobelovu nagradu za mir.

Podsetimo, ekonomski sporazum između Beograda i Prištine potpisan je prošle sedmice u Beloj kući, u prisustvu predsednika SAD Donalda Trampa, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i delegacije privremenih vlasti u Prištini.

Samo nekoliko dana kasnije, objavljena je vest da je Donald Tramp nominovan za Nobelovu nagradu za mir 2021. godine nakon uspešno sprovedenog sporazuma između Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Njega je nominovao Kristijan Tibring-Gjede, član norveškog parlamenta, koji je pohvalio Trampa za napore na rešavanju sukoba širom sveta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.