PAVLE GRBOVIĆ ĆE BITI JEDINI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA PSG: Evo gde će se naći Sergej Trifunović!
Pavle Grbović, Foto: Printscreen

noviteti

PAVLE GRBOVIĆ ĆE BITI JEDINI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA PSG: Evo gde će se naći Sergej Trifunović!

"Skupština će biti održana uz poštovanje svih epidemioloških mera, uključujući i pravilo fizičke distance", rečeno je u PSG

Objavljeno:

Pokret slobodnih gradjana (PSG) saopštio je danas da će jedini kandidat za predsednika tog pokreta biti dosadašnji član Predsedništva Pavle Grbović.

"Na Skupštini PSG, koja je zakazana za 27. septembar, Pavle Grbović će biti jedini kandidat za predsednika pokreta, dok će dosadašnji predsednik PSG Sergej Trifunović biti kandidat za člana Predsedništva", rečeno je Beti u tom pokretu.

Delegati Skupštine izabraće šest članova Predsedništva, a prihvaćene su kandidature Aleksandra Ilića, Aleksandra Petrovića, ;Aleksandra Radoičića, Natana Albaharija, Sergeja Trifunovića (svi iz Beograda), ;Petra Djordjevića iz Leskovca i Siniše Boljanovića iz Novog Sada. ;Na Skupštini će biti izabran i Glavni odbor PSG od 15 članova, kao i predsednici Vojvodjanskog i Beogradskog odbora, i regionalni predstavnici za Zapadnu, Južnu i Centralnu Srbiju.

"Skupština će biti održana uz poštovanje svih epidemioloških mera, uključujući i pravilo fizičke distance", rečeno je u PSG.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.