VELIKE STVARI SMO IZVOJEVALI U VAŠINGTONU, VEOMA SAM PONOSNA: Ana Brnabić o otvaranju kancelarije DFC u Beogradu!
Ana Brnabić, Foto: Printscreen/TV Prva

oglasila se

VELIKE STVARI SMO IZVOJEVALI U VAŠINGTONU, VEOMA SAM PONOSNA: Ana Brnabić o otvaranju kancelarije DFC u Beogradu!

Brnabić je podvukla da se očekuje da predsednik DFC-a uskoro dođe u Srbiju, svakako do kraja septrembra, te da se već radi na otvaranju regionalne kancelarije DFC u Beogradu

Objavljeno:

Velike stvari smo izvojevali u Vašingtonu, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da je otvaranje kancelarije DFC u Beogradu ogroman signal za investitore i pokazatelj koliko je Srbija bezbedna zemlja za ulaganje.

"Preponosna sam na našu zemlju i delegaciju, predvođenu predsednikom Aleksandrom Vučićem, kako su predstavljali Srbiju u Vašingtonu i Briselu, kako su ispregovarali sporazum i šta je sve Srbija dobila", rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, gde je obišla izgrađene stanove i radove u okviru projekta stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti.

Brnabić je podvukla da se očekuje da predsednik DFC-a uskoro dođe u Srbiju, svakako do kraja septrembra, te da se već radi na otvaranju regionalne kancelarije DFC u Beogradu.

"To je signal za investitore, za to koliko smo bezbedni, koliko će tek biti ulaganja, šta to znači građanima i privredi", rekla je Brnabić.

Velike stvari smo izvojevali u Vašingtonu, zaključila je premijerka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.