DRONFULJA POKAZUJE GDE SU JE SRBI KLALI, KAŽE, OVDE SU ME ČETNICI REZALI: Firer se ne gasi, opet prosipa MRŽNJU!
Goran Davidović Firer, status, Foto: BETA, Printscreen

incidentan

DRONFULJA POKAZUJE GDE SU JE SRBI KLALI, KAŽE, OVDE SU ME ČETNICI REZALI: Firer se ne gasi, opet prosipa MRŽNJU!

Danima prospipa poruke mržnje...

Objavljeno:

Goran Davidović, vođa zabranjene neonacističke organizacije Nacionalni stroj, poznat i pod nadimkom "Firer", vratio se posle jedanaest godina u Srbiju, nakon što je protiv njega obustavljen sudski postupak koji je trajao duže od decenije.

Po povratku u Srbiju, Davidović je aktivan na društvenim mrežama gde otvoreno propagira ekstremne desničarske ideje, a sada se javno oglasio o slučaju diskvalifikacije Novaka Đokovića sa US opena.

Gospođa Klark je žena koju je Novak Đoković pogodio lopticom i zbog čega je kasnije odlukom organizatora diskvalifikovan sa US opena.

Gospođa iz Kentakija koja je linijski sudija je pala kao pokošena nakon što ju je pogodila u grlo loptica koju je udario srpski teniser posle poena, a koji pritom nije ni gledao u kom pravcu je poslao lopticu i jasno je da nije to učinio namerno, niti toliko jako.

Međutim, gđa Klark je pala kao pokošena i njena reakcija i neki kažu "gluma" su verovatno doprineli da se donese odluka o odstranjivanju srpskog tenisera sa Gren slema na kome je bio najveći favorit za titulu.

Povodom cele priče, oglasio se i Firer koji danima ne prestaje sa psovkama i porukama mržnje na Tviteru.

- Dronfulja pokazuje gde su je Srbi klali...Kaže evo tačno ovde četnici rezali, napisao je Firer.

Podsećamo, za ime Gorana Davidovića javnost u Srbiji je prvi put čula 2005. godine, kada je sa grupom neonacista upao na antifašističku tribinu "Fašistička pretnja" na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Davidović je označen kao vođa neonacističke organizacije Nacionalni stroj, koja nije bila formalno registrovana, već je delovala kao tajno udruženje.

Zbog incidenta na Filozofskom fakultetu, Davidović je odslužio jednogodišnju kaznu zatvora za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje. Taj sudski postupak obeležila su brojna odlaganja, kao i postupak ekstradicije Davidovića, budući da je on uspeo da ode u Italiju, a potom i u Nemačku koja ga je isporučila Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.