PONOSAN SAM NA SPORAZUM KOJI JE POTPISAN U BELOJ KUĆI: Vučić progovorio o jednoj birnoj stvari
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

ZADOVOLJAN

PONOSAN SAM NA SPORAZUM KOJI JE POTPISAN U BELOJ KUĆI: Vučić progovorio o jednoj birnoj stvari

On je dodao da će iza njega ostati auto-putevi i fabrike, a iza nekih drugih samo Veliki brat i pokradene sekunde sa RTS i Pinka

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan na Sporazum koji je potpisan u Beloj kući i na činjenicu što je Srbija uspela da se izbori da ne prizna nezavisno Kosovo.

"Poslednja stvar koju smo slušali kada je najavljen susret u Vašingtonu jeste bila - 'priznaćeš nezavisno Kosovo'. Kad su videli da nismo, onda su počeli da govore o drugim stvarima, pa im ođednom smetaju auto-putevi, mini šengen...", rekao je Vučić za Pink u Briselu, povodom komentara dela opozicije u zemlji.

On je dodao da će iza njega ostati auto-putevi i fabrike, a iza nekih drugih samo Veliki brat i pokradene sekunde sa RTS i Pinka.

Vučić je rekao da je, naravno, znao šta je pisalo u sporazumu i objasnio da se, kako je zabeleženo na video snimku, okrenuo onda kada je Donald Tramp pomenuo jul, a on, Vučić, zna da je ovogodišnji septembar, što je, inače, rok za otvaranje predstavništva PKS u Izraelu, a premeštanje ambasade je planirano za iduću godinu.

"Svakom je jasno kad pogleda. A, jul je sledeće godine, a on nije naglasio da je reč o sledećoj godini, i to je jedini razlog zašto sam se okrenuo", rekao je Vucičh.

Ponovio je da je inače "tri puta proveravao" i šta stoji u dokumentima i da nam ne dođe Hotijeva fascikla.

I neće više, kaže tim povodom, učestvovati u "političkoj zadruzi" koju neki pokušavaju da organizuju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.