JA SAM NA IVICI SUZA KADA VIDIM KOLIKO SE ONI SEKIRAJU ZA TUŽNU SRPSKU SUDBINU: Vučić odgovorio Hrvatima
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

nije im ostao dužan

JA SAM NA IVICI SUZA KADA VIDIM KOLIKO SE ONI SEKIRAJU ZA TUŽNU SRPSKU SUDBINU: Vučić odgovorio Hrvatima

Kaže da je Srbija uvek spremna na razgovore sa hrvatskim kolegama

Objavljeno:

Predsednik Republike Srbije danas boravi u Briselu gde učestvuje na novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou.

Obraćajući se prisutnim medijima nakon važnih sastanaka, predsednik Srbije odgovorio je između ostalih i na pitanje novinara iz Hrvatske rekavši da je zadovoljan izveštavanjem hrvatskim medija o radu srpske vlade.

Kaže da je Srbija uvek spremna na razgovore sa hrvatskim kolegama.

- Meni je drago da mi izazivamo toliki interes u Hrvatskoj i njihovim medijima, ja sam zadovoljan što izazivamo oduševljenje. Mi smo spremni da uvek razgovaramo o budućnosti i da imamo najbolji mogući odnos, i smatramo da je to strašno važno, ali ja neću da insistiram, ali sam spreman da položim cvet na svakom mestu gde je stradao Hrvat, ali da se svađam i insistiram, to neću. Tražim samo poštovanje, i mi prema njima i oni prema nama, ništa više od toga, samo poštovanje - kazao je predsednik, za za kraj obraćanja zaključio:

- Ja sam nekad na ivici suza kad vidim koliko se Hrvati sekiraju za tužnu srpsku sudbinu. Kad ih sledeće godine pređemo u bruto društvenom proizvodu, i tada ću biti u suzama - rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.