OGLASIO SE SNS ŠABAC: Svaki put ćemo osvojiti više glasova, džaba pokušavate da poništite izbore
Izbori u Šapcu, Foto: Printscreen/Youtube

DOKAZ OČAJA

OGLASIO SE SNS ŠABAC: Svaki put ćemo osvojiti više glasova, džaba pokušavate da poništite izbore

Šabački naprednjaci podsećaju Zelenovića i Petrovića da su im na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta, Šapčani dali 1.000 glasova manje nego 21. juna

Objavljeno:

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu saopštio je sinoć da su pokušaji da se ponište ponovljeni lokalni izbori na čak 20, od 27 biračkih mesta, dokaz očaja u kom se nalaze odlazeći gradonačelnik Nebojša Zelenović i njegov mentor Dušan Petrović.

"Šapčani su, kako na izborima 21. juna, tako i na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta, koji su održani u subotu, dali poverenje Srpskoj naprednoj stranci kao političkoj opciji sa kojom žele da grade bolju i sigurnu budućnost Šapca", navedeno je u saopštenju.

Šabački naprednjaci podsećaju Zelenovića i Petrovića da su im na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta, Šapčani dali 1.000 glasova manje nego 21. juna.

"Podsećamo i da je Srpska napredna stranka sada osvojila više glasova nego pre 78 dana. Koliko god prigovora da ulože i koliko god puta da pokušaju da izigraju izbornu volju svojih sugrađana, Srpska napredna stranka svaki put će osvojiti više glasova", ističe se u saopštenju.

"Ponesite se odgovorno i poslušajte svoje sugrađane, prestanite da zloupotrebljavate zakon, prestanite da manipulišete izbornom voljom naroda i časno priznajte poraz, jer se na silu ne može ostati na vlasti", naveo je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.