SUZANA PERIĆ: Predsednik Vučić je u Vašingtonu dobio važnu diplomatsku bitku! Naš cilj je MIR na BALKANU!
Zbog toga ovaj događaj smatram istorijskim, Foto: Promo

rekacija

SUZANA PERIĆ: Predsednik Vučić je u Vašingtonu dobio važnu diplomatsku bitku! Naš cilj je MIR na BALKANU!

Impresionionirana sam državničkim stavom predsednika Vučića

Objavljeno:

Uprkos svim izazovima predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Vašingtonu uspeo da se izbori za budućnost svih nas, a njegova državnička i lična mudrost došla je do izražaja pred celim svetom, rekla je za Pink.rs Suzana Perić kretaorka u urednica Bazara Politika.

Perić je posetu predsednika Vučića i sprske delegicije Vašingtonu ocenila kao veliki uspeh za budućnost Srbije. Kako kaže, predsednik Vučić je proteklih dana uspeo da ostvari nešto što niko pre njega nije uspeo.

-Impresionionirana sam državničkim stavom predsednika Vučića prilikom potpisivanja bilateralnog sporazuma u Vašingtonu. Pred licem čitavog sveta došla je do izražaja državnička i lična mudrost lidera naše zemlje. Uprkos svim izazovima, predsednik Vučić je potpisujući sporazum sa Donaldom Trampom, predsednikom SAD, dobio veoma važnu diplomatsku bitku. Za budućnost svih nas. I još jedan krucijalni cilj -normalizaciju odnosa sa Prištinom, što niko pre njega nije postigao. A upravo to je najviši cilj - mir među balkanskim narodima, ali ne po cenu suvereniteta Republike Srbije. Zbog toga ovaj događaj smatram istorijskim – poručila je Perić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurur)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.