MISLIM DA ĆEMO NASTAVITI SARADNJU SA SNS: Dačić progovorio o onome što je sve zanimalo!
Ivica Dačić, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIĆ

OGLASIO SE

MISLIM DA ĆEMO NASTAVITI SARADNJU SA SNS: Dačić progovorio o onome što je sve zanimalo!

Podsetio je da oko formiranja vlade postoje određeni rokovi

Objavljeno:

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da danas postoje prioritetnija pitanja od formiranja vlade, kao i da očekuje da će saradnja socijalista i Srpske napredne stranke biti nastavljena i u narednoj vladi.

"Svi nastavljamo normalne i redovne aktivnosti kao da ne postoji pitanje da li je vlada na izmaku ili će se formirati nova", rekao je Dačić na TV Prva, upitan da li se priča o formiranju vlade i da li to utiče na redovne obaveze ministara, da li je u neizvesnosti ili je "siguran da će nastaviti tu gde je stao".

Podsetio je da oko formiranja vlade postoje određeni rokovi.

Ima tema koje su prioritet, to je pitanje za predsednika Vucića i njegovu stranku koja je pobedila na izborima, rekao je Dačić i dodao da je rekao i pre izbora i posle da SPS želi da nastavi saradnju.

Dačić je ocenio da SPS i SNS imaju takav odnos da se ne dovodi u pitanje saradnja, te da je ona bazirana prvenstveno na ličcnoj saradnji sa Vučicem.

Prema njegovim rečima, zajednički rade na realizaciji zajedničkih ciljeva.

Dačić je dodao da i da se ministri raspituju šta će i kako dalje biti.

"Šta ima da pričamo o tome on će da odluči (Vučić), nisam od njega ništa tražio, njegova ideja je bila da budem ministar inostranih poslova imajući u vidu zajedničke ciljeve, na njemu je da donese odluku ko će biti u vladiti i ko će obavljati određene funkcije sada ne treba postavljati suvišna pitanja", rekao je Dačić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.