MILO IMA MNOGO STRAHOVA, OCENU NJEGOVE POLITIKE SU DALI GRAĐANI: Nela Kuburović o Đukanoviću!
Nela Kuburović, Foto: Beta / Miloš Miškov

rekla šta misli

MILO IMA MNOGO STRAHOVA, OCENU NJEGOVE POLITIKE SU DALI GRAĐANI: Nela Kuburović o Đukanoviću!

Reagovala!

Objavljeno:

Članica Predsedništva SNS Nela Kuburović Kisić izjavila je danas, povodom izjave predsednika Crne Gore Mila Djukanovića, da jednom predsedniku države koji sebe smatra ozbiljnim političarem ne dolikuje da opravdanje za svoj izborni debakl traži izvan svog dvorišta.

"Gospodin Đukanović bi trebalo da je predsednik svih građana Crne Gore i da se prema svima odnosi jednako. Da je tako onda ne bi imao strahove i bojazni da se na volju građana u Crnoj Gori utiče iz neke druge države" rekla je Kuburović Kisić u saopštenju.

Ona je dodala da su ocenu politike koju je dosadašnja vlast sprovodila u Crnoj Gori dali isključivo građani te države na nedavno održanim izborima.

Kako je istakla, odgovornost za takve izborne rezultate snose isključivo oni koji su svoju politiku godinama unazad sprovodili, a prebacivanje te odgovornosti u tuđe dvorište samo je odraz nemoći i traženje izgovora za sopstvene neuspehe i loše vođenje države.

Kuburović Kisić je naglasila da građani svake države svoj stav prema aktuelnoj vlasti pokazuju na izborima I da, ukoliko je neka vlast dobra, radi na boljem zivotu i prosperitetu svog naroda, građani to vrlo lako prepoznaju i takvoj politici daju podršku.

"Srbija i predsednik Aleksandar Vučić nikada se nisu mešali u tuđa unutrašnja politička pitanja, ali će se uvek boriti za prava srpskog naroda ma gde on živeo. Isto tako, narod Crne Gore će uvek za Srbiju biti bratski narod, naglasila je Kuburović Kisić.

Ona je dodala da to što se Aleksandar Vučić ponovo našao na meti raznoraznih političkih mešetarenja samo govori u prilog tome da je Srbija danas mnogo više jača i privredno i diplomatski, nego što je bila decenijama unazad, i da takva Srbija ne odgovara drugima, a posebno onima koji opravdanja za svoje lične neuspehe traže u uspesima drugih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.