VUČIĆ NIJE ZVAO GRAĐANE DA GLASAJU U CG, TO SU RADILI ALBANCI! Dačić zagrmeo, ova poruka je odjeknula zemljom
Dačić posle izbora u CG, Foto: Printskrin Happy TV

da razjasnimo

VUČIĆ NIJE ZVAO GRAĐANE DA GLASAJU U CG, TO SU RADILI ALBANCI! Dačić zagrmeo, ova poruka je odjeknula zemljom

Predsednika SPS-a, Ivicu Dačića, ponašanje predsednika Crne Gore navelo je da reaguje

Objavljeno: 23:28h

Za razliku od Rame, Haradinaja i drugih albanskih političara, kao i muslimanskih lidera, Republika Srbija, pa ni njen predsednik Aleksandar Vučić nijednom se nije umešala u unutrašnja pitanja Crne Gore. Nije Vučic pozivao građane Crne Gore za koga da glasaju, već Rama i ostali, a to onda, po Milu Đukanoviću, nije mešanje u unutrašnje stvari", počeo je Dačić i dodao: "Srbiju pitanje vlasti u Crnoj Gori ne interesuje, interesuju nas samo prava i slobode srpskog naroda koga u Crnoj Gori ima oko 29 odsto, kao i položaj Srpske pravoslavne crkve čija imovina i svetinje su bili meta napada crnogorske vlasti. To je legitimno pravo Srbije po svim međunarodnim konvencijama. A sve sa ciljem da srpski i crnogorski narod žive u miru i bratskoj slozi kao što su vekovima živeli", nastavlja Ivica Dačić.

Dačić je naveo da je sram to što Milo napada predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. "Sramotno je da Milo Đukanovic napada Srbiju i Aleksandra Vučića za mešanje u unutrašnje stvari Crne Gore, dok se on najdirektnije umešao u unutrašnje stvari Srbije priznavši Kosovo. Vreme je da Đukanovic prestane da plaši Crnu Goru navodnim srpskim hegemonizmom, propala je ta taktika na izborima. Pre 30 godina Milo Djukanovic je izjavio da se ponosi srpskim poreklom i crnogorskom državnoscu, da li je lagao tada ili laže sada?", pita se lider SPS-a.

Ali to je pitanje za narod i gradjane Crne Gore, jedino što Srbija ne da jesu laži o navodnom mešanju Srbije i Vučića i velikosrpskoj politiici. "Na kraju, zašto Đukanovicu smeta kako on kaže velikosrpski trougao Beograd, Banjaluka i Podgorica, a ne smeta mu, čak ga i podržava, velikoalbanski četvorougao Tirana, Priština, Skoplje i Podgorica? Svima je to izgleda jasno zašto”, rekao je Ivica Dačić.

Bonus video:

(Espreeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.