VUČEVIĆ: Šta bi Tadić rekao tokom duela s Vučićem? On nema ništa pametno da kaže
Foto: Grad Novi Sad

bez dlake na jeziku

VUČEVIĆ: Šta bi Tadić rekao tokom duela s Vučićem? On nema ništa pametno da kaže

- Smatram da krave koje ste mazili i slikali se sa njima nisu najveći problem politike koju ste sprovodili i katastrofalnih grešaka koje ste pravili - ističe Vučević

Objavljeno:

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je danas da je bivši predsednik Srbije Boris Tadić poslednja osoba koja bi trebalo da poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televizijski duel i upitao ga "šta bi pametno mogao da kaže".

"Poruka za Borisa Tadića - poštujem Vašu fascinaciju kamerama i reflektorima, Vašu neopisivu želju za slikanjem, po svaku cenu, kao i to da i dalje, u nekoj formi, postojite na političkoj sceni Srbije. Smatram da krave koje ste mazili i slikali se sa njima nisu najveći problem politike koju ste sprovodili i katastrofalnih grešaka koje ste pravili, ali mislim da ste poslednja osoba koja bi na 'slikanje' jer tako doživljavate i televizijski duel, trebalo da poziva predsednika Srbije", naveo je Vučević u saopštenju.

On je upitao Tadića i šta bi pametno mogao da kaže na TV duelu.

"Da se branite za propuštene šanse, i to kako ste uspeli da upropastite Srbiju, da prodate Kosovo i Metohiju, da građane dovedete do ruba egzistencije?! Pa tih smešnih opravdanja smo se naslušali. Umesto što ste dva mandata molili i izvinjavali se raznim strancima, dužni ste nam bar neki konkretan, argumentovan odgovor", kaže Vučević.

Pita i šta su građani Srbije imali od, kako navodi, raznih mahinacija i kombinacija koje su pravljene u Telekomu, kada je za "direktora" slučajno postavljen njegov generalni sekretar u Predsedništvu.

"Mislim na građane, a ne na građanina Đilasa, i vas odabrane. I dok ste, činjenica je, na ličnim računima skupljali milione i milione narodnih para, da li ste uopšte razmišljali o tom narodu", upitao je Vučević.

On kaže da je stopa nezaposlenosti u Srbiji u aprilu 2012. godine iznosila 25,5 odsto, u Vojvodini čak 27,2 odsto.

"Stopa nezaposlenosti u Srbiji u septembru 2020. godine je ispod 7,5 odsto. To je u nivou najsnažnijih evropskih ekonomija. Tako predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode Srbiju", zaključuje Vučević.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.