ŽESTOK ODGOVOR ĐURIĆA: Inostrani lutkari probudili sve svoje uspavane marionete
Marko Đurić oštro odbacio predlog Saše Jankovića, Foto: Beta / Miloš Miškov

NE DA KOSOVO

ŽESTOK ODGOVOR ĐURIĆA: Inostrani lutkari probudili sve svoje uspavane marionete

On je naglasio da će "Srbija predvođena predsednikom Vučićem nastaviti da brani svoju budućnost, ali i svoje dostojanstvo, jer to je srpski način i dug prema našim precima, ali i obaveza prema našim potomcima"

Objavljeno:

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić oštro je danas odbacio predlog bivšeg predsedničkog kandidata Saše Jankovića da Srbija bez formalnog priznanja prihvati članstvo Kosova u svim međunarodnim organizacijama, uz eksteritorijalnost srpskih crkava i manastira.

"Činjenica da su inostrani lutkari probudili sve svoje uspavane marionete, uključujući zaboravljenog Sašu Jankovića, kako bi sa svih frontova udarili na državni vrh Srbije, potvrđuje da nas ne čekaju laki dani kada je reč o Kosovu i Metohiji", naveo je Đurić u saopštenju za javnost.

On je istakao da je "to što je Srbija i dalje u igri boreći se za svoju junu pokrajinu isključivo zasluga (predsednika) Aleksandra Vučića i njegovog tima".

"Očekivano je to što će lutke na koncu poput Saše Jankovića navijati protiv Vučića i Srbije, a za samoproglašeno Kosovo, jer za to su izdašno motivisani, ali građani Srbije će, uveren sam, znati da prepoznaju ko se istinski bori za naše državne i nacionalne interese", naveo je Đurić.

On je naglasio da će "Srbija predvođena predsednikom Vučićem nastaviti da brani svoju budućnost, ali i svoje dostojanstvo, jer to je srpski način i dug prema našim precima, ali i obaveza prema našim potomcima".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.