PRVI AVION ZA TREBINJE ĆE POLETETI DO MARTA 2022. GODINE: Vučić saopštio odlične vesti!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Tanjug

važno

PRVI AVION ZA TREBINJE ĆE POLETETI DO MARTA 2022. GODINE: Vučić saopštio odlične vesti!

- Razgovarali smo o mnogim važnim temama, o svim aspektima odnosa i saradnje Srbije i Srpske, rekao je Vučić

Objavljeno: 11:45h

Predsednik Srbije je pozdravio delegaciju BiH i rekao je da su analizirali sve naše zajedničke projekte što se ekonomije tiče i da će Srbija uputiti dodatnu pomoć RS.

- Razgovarali smo o mnogim važnim temama, o svim aspektima odnosa i saradnje Srbije i Srpske. Analizirali smo sve projekte i pre kraja godine uputićemo dodatnu finanaisjku podršku RS. O iznosu novca javnost će biti obaveštena - rekao je Vučić.

foto: Printscreen/Tanjug

- Razgovarali smo o jednoj o najznačajnijih tema, kao što je aerodrom u Trebinju. Prvi avion će poleteti do marta 2022. godine, a mi ćemo se potruditi da to bude i brže. Napravićemo interesantne planove za trebinjski aerodrom. Verujem da ćemo imati podršku RS - rekao je Vučić.

- Ono što je takođe važno je da razmatramo i opciju učešća u rekonstrukciji i renoviranju aerodroma u Banjaluci, ali o tome ćemo tek pričati - rekao je Vučić.

Kako kaže, to nisu mala ulaganja, ali dodaje da veruje da će projekat biti isplativ i od velikog interesa za Srbiju, kao i narod u Hercegovori i Crnoj Gori.

- Takođe je važno, razmatramo i opciju učešća u rekonstrukciji aerodroma u Banjaluci, ali o tome ćemo tek pričati - rekao je Vučić.

Dodaje da će se formirati zajednička industrijska zona sa RS, gde bi trebalo zajedno da radimo na deonici autoputa od 18 kilometara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.